Binnenschilderwerk

 

Bnnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw woning. Hierbij moet u denken aan het schilderen van de kozijnen, trappen en betimmeringen. Ook het schilderen van de vloeren, betimmeringen en bijvoorbeeld plinten kunnen door Proschilders Leiden worden uitgevoerd.

Het strak afwerken van de wanden en plafonds in de woning is voor Proschilders Leiden geen enkel probleem en voeren wij graag voor u uit. Voor een scherpe prijs zie onze sauswerk pagina.

Voordelen van goed binnenschilderwerk

Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnenschilderwerk. Logisch, want een nieuwe kleur op de muren of strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Maar daarnaast zorgt binnenschilderwerk voor:

  • Bescherming tegen slijtage, denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap.
  • De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk. Bij de wanden en plafonds kunnen vaak vocht regulerende producten worden toegepast die beschermen tegen waterdamp van bv. douchen of koken.
  • Bescherming tegen schimmels in de badkamer of vochtige ruimtes
  • Mooi schilderwerk biedt meer conform en beleving van uw wooncomfort.

Verfsoorten voor binnen

Voor het binnenschilderwerk gebruiken wij acryl verven. Deze verf is oplosmiddelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur heeft en snel droogt. Iedere ruimte en toepassing vraagt om een passende verfsoort. Proschilders Leiden kan voor u een passend advies opstellen om de juiste verf toe te passen.

 

Proschilders Leiden toch maar bellen?

Het lijkt voor de hand te liggen om binnenschilderwerk zelf te doen. Toch worden schilderklussen in huis regelmatig uitgesteld. De plinten moeten bijvoorbeeld nog steeds een keer geschilderd worden, terwijl de verhuizing inmiddels vijf jaar geleden is. Niet alleen is het schilderwerk vlot klaar, het wordt ook goed professioneel uitgevoerd. Geen strepen of druppels dus.

Proschilders Leiden staat ook voor u klaar! Neem snel contact op.

 

Maak snel met Proschilders leiden een afspraak en vraag een vrijblijvende offerte aan.